Telefonisch contact: Groningen/Drenthe: 050-5530945. Friesland: 0513-485656

Informatie voor cliënten

    Home / Informatie / Informatie voor cliënten

Informatie voor cliënten

Op deze pagina kunt u praktische informatie vinden over uw zorg van Helping Hands.
Bent u nog geen cliënt bij Helping Hands? Lees verder op de pagina over ons zorgaanbod, om te kijken wat wij u kunnen bieden.

 

Contact

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00. Voor spoedgevallen die niet op kantoortijden kunnen wachten kunt u bellen met Ingrid Hager.
Voor direct contact kunt u uw contactpersoon bellen of mailen . De telefoonnummers vindt u hier.

 

(Niet) tevreden over de zorg?

Bent u (niet) tevreden over onze zorg? Dit horen wij dit graag van u. Lees hier verder over klachten.
U kunt uw ervaringen met Helping Hands aangeven op ZorgkaartNederland.nl. Dit is een onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

zorgkaart nederland

Klik hieronder op uw vestiging om naar de website van Zorgkaart Nederland te gaan en uw mening te geven:

 

Klanttevredenheidsonderzoek 2016

Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten op uw (zorg)behoeften. Daarom hebben wij in 2016 een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Er werd onder andere gevraagd naar de professionaliteit & flexibiliteit van de hulpverlening en de bereikbaarheid van & contact met het kantoor. Gemiddeld werd onze zorg beoordeeld met een 9.1! We zijn heel blij met deze waardering. Voor het contact dat onze cliënten hebben met het kantoor kregen wij zelfs gemiddeld een 9.2.

We moedigen altijd aan om eventuele onvrede direct met ons te bespreken. Zo kunnen we snel kijken hoe we samen tot een oplossing komen. Wij nemen u hierin serieus en gaan graag het contact aan.

 

 

Logo briefpapier