Telefonisch contact: Groningen/Drenthe: 050-5530945. Friesland: 0513-485656

Informatie voor cliënten

    Home / Informatie / Informatie voor cliënten

Informatie voor cliënten

Op deze pagina kunt u praktische informatie vinden over uw zorg van Helping Hands.
Bent u nog geen cliënt bij Helping Hands? Lees verder op de pagina over ons zorgaanbod, om te kijken wat wij u kunnen bieden.

 

Contact

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00. Voor spoedgevallen die niet op kantoortijden kunnen wachten kunt u bellen met Ingrid Hager.
Voor direct contact kunt u uw contactpersoon bellen of mailen . De telefoonnummers vindt u hier.

 

(Niet) tevreden over de zorg?

Bent u (niet) tevreden over onze zorg? Dit horen wij dit graag van u. Lees hier verder over klachten.
U kunt uw ervaringen met Helping Hands aangeven op ZorgkaartNederland.nl. Dit is een onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

zorgkaart nederland

Klik hieronder op uw vestiging om naar de website van Zorgkaart Nederland te gaan en uw mening te geven:

 

Klanttevredenheidsonderzoek 2018

Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten op uw (zorg)behoeften, om onze kwaliteit hoog te houden en onszelf te blijven verbeteren. Daarom hebben wij dit jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd, u als cliënt bent immers een belangrijke bron van informatie. In het voorjaar is het onderzoek onder de cliënten in Friesland uitgevoerd en in het najaar onder de cliënten in Groningen en Drenthe.

Gemiddeld over beide vestigingen geven onze cliënten ons een 8,7! De rest van de vragen kunt u lezen in het rapport van de onderzoeken: FrieslandGroningen/Drenthe.

We moedigen altijd aan om eventuele onvrede direct met ons te bespreken. Zo kunnen we snel kijken hoe we samen tot een oplossing komen. Wij nemen u hierin serieus en gaan graag het contact aan.

 

 

Logo briefpapier